White (Den Haag), By Selectionneurs.comDat de Denneweg een steeds betere bestemming wordt voor de man die op pad is om zijn garderobe aan te vullen, blijkt wel wanneer we beschouwen dat er naast de eerder gepresenteerde modern tailors van Vanità er sinds Maart 2009 ook de frisse mannenmode zaak White zit. Een betere aanvulling hadden we zelf niet kunnen bedenken.

Hoewel eigenaar Mik met zijn collectie een man volledig kan aankleden voor iedere gelegenheid, ligt de nadruk in de collectie toch wel op casual-chique met een nonchalante touch. Dat is dan ook de stijl die het dichtst bij hem zelf ligt. Het feit dat hij  maar moeilijk de voor hem juiste combinatie van merken en stijlen in een andere winkel kon vinden, motiveerde Mik nog eens extra om te doen wat hij al een tijd lang wilde: een eigen zaak beginnen die aan zijn eigen strenge eisen zou voldoen en die gebaseerd is op zijn eigen persoonlijke voorkeuren.

White (Den Haag), By Selectionneurs.com

White (Den Haag), By Selectionneurs.comWhite (Den Haag), By Selectionneurs.com

Uiteindelijk resulteerde dit in een winkel waar u een hele mooie mix aan merken kunt vinden, die ieder voor zich behoorlijk exclusief zijn, maar tegelijkertijd ook heel draagbaar zijn. Zijn collectie van mooie basics die goed wordt aangevuld met wat meer uitgesproken items maakt dat je hier altijd wel iets kunt vinden. Denk hierbij aan items uit de collecties van Paul Smith, Se7en Jeans, Denham, Woolrich, Filipa K en PRPS. Fans van Drykorn zijn trouwens bij White ook aan het juiste adres, want Mik voert één van de grootste Drykorn-collecties in de Benelux. Wat overal terugkomt is het feit dat het draait om kwaliteit, afwerking en details. Meestal zit er ook nog een leuk verhaal achter de merken en items, wat Mike dan ook met veel plezier en enthousiasme met je deelt. Hij is zelf een liefhebber van het betere werk, en dat merk je dus aan alles. Zo is één van Mik’s persoonlijke favorieten ‘The Social Jacket’ van Denham. Die is echter al weer uitverkocht, maar echt sprake van een ‘tussenseizoen’ was er toch nauwelijks, dus daarom kunnen wij hier mee leven. Anders zijn er gelukkig ook nog mooie alternatieven. Zo is er ook in Den Haag namelijk sprake van een (terecht) enthousiast onthaal van het nieuwe label Ma.Strum, uit de koker van de Italiaanse familie Osti (garment engineers voor o.a. Stone Island). Voor de winter heeft Mik ook weer een grote collectie jassen ingekocht. Zowel van Ma.Strum als ook van bijvoorbeeld Woolrich.

Denham - The Social Jacket, by Selectionneurs.comDenham - The Social Jacket, by Selectionneurs.comDenham - The Social Jacket, by Selectionneurs.com

Daarnaast voert White ook een aantal labels die je bijna nergens anders aan zal treffen. Bijvoorbeeld shirts van Kris/K. Die worden op een zeer hoogwaardige manier geproduceerd, maar geen enkele winkel krijgt hetzelfde doek uitgeleverd en per doek worden er maximaal 20 stuks gemaakt. Exclusiviteit gegarandeerd dus. Daarnaast is het één van de weinige adressen die zowel jeans van PRPS, Se7en Jeans, AG Jeans (Adriano Goldschmied) en Denham verkoopt. U vindt hier dus altijd wel iets bijzonders dat voldoet aan uw strengste exclusiviteit- en kwaliteitseisen.

Kris K @ White, By Selectionneurs.comPRPS @ White, By Selectionneurs.com

MA.STRUM Field Jacket

Toegankelijkheid, overzichtelijkheid en het feit dat de winkel lekker laagdrempelig is zijn bovendien de andere sterke punten van deze winkel.  Hier kun je geheel op je gemak alle rekken afstruinen op zoek naar wat moois. Wees echter gewaarschuwd: de kans is dus groot dat je veel meer items aantreft waar je modeliefhebbende hartje sneller van gaat kloppen dan waar je bankrekening op hoopt.

Mocht u nou niet in de gelegenheid zijn om voor al dit moois uzelf richting Den Haag te begeven, treur dan niet. White heeft namelijk ook een webshop waar u dit moois dus vanuit elke locatie kunt aanschouwen en aanschaffen! White is dus met recht een modern menswear store.

White

Merken: 7 For All Mankind, AG Jeans, Beryll, Creative Recreation, Denham, Drykorn, Faliero Sarti, Filippa K, GoodPeople, Kris K, Ma.Strum, PRPS, Thom Krom, Woolrich

Denneweg 70
Den  Haag
info@whitedenneweg.nl
070-75 60 493

www.whitedenneweg.nl

Openingstijden:

Maandag 13.00 – 18.00

Dinsdag 10.30 – 18.00

Woensdag 10.30 – 18.00

Donderdag 10.30 – 19.00

Vrijdag 10.30 – 18.00

Zaterdag 10.00 – 18.00

Zondag 12.00 – 17.00