Lokale helden, de shops die iets speciaals bieden aan hun bezoekers. Ze bieden een bijzondere selectie van merken en items, een uitzonderlijke service en een unieke shopping experience, die je enkel in die ene speciale shop kunt verkrijgen. Dat zijn nu precies de shops waar wij het meest van houden en waarvan wij hopen dat u ook van hen gaat houden. Met een dergelijke achterliggende gedachte mag de one and only Rotterdamse shop LokalHeroz natuurlijk niet ontbreken.

Lokal Heroz, by Selectionneurs.comLokal Heroz, by Selectionneurs.com

Eigenaar en oprichter Joël Ferdinandus heeft het begrip independent menswear store over de afgelopen jaren toch wel naar een nieuw niveau getild in Nederland, met zijn vooruitstrevende store concept gevestigd aan de Oppert in Rotterdam. ‘The all inclusive store for men’ noemt hij het. Terecht, zo denken wij. Je vindt hier niet alleen modern menswear, maar ook talloze accessoires, lifestyle-producten en hebbedingetjes. Deze worden op een dusdanig originele en stoere manier aan je gepresenteerd, dat je er bovendien ook een extra dosis mannelijkheid en zelfvertrouwen van krijgt. Dat resulteert onherroepelijk in het uitdragen van een persoonlijke stijl. Vooral dit laatste is bijna onbetaalbaar en maar zelden in een shop te verkrijgen. (Tip: Kijk voor die andere plekken ook eens bij de andere winkels die wij op deze website gepresenteerd hebben:)

 

Lokal Heroz, by Selectionneurs.comLokal Heroz, by Selectionneurs.comLokal Heroz, by Selectionneurs.comLokal Heroz, by Selectionneurs.comLokal Heroz, by Selectionneurs.com Lokal Heroz, by Selectionneurs.com

 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Lokal Heroz ademt mannelijkheid, moderniteit, duurzaamheid, authenticiteit en originaliteit. Dat zijn toch bij uitstek kwalificaties waarbij iedere ‘nieuwerwetse’ man zich helemaal thuis bij voelt. Zo voelt het dan ook daadwerkelijk: alsof je thuiskomt in de winkel die je altijd al hebt gezocht, waarvan je altijd hoopte dat hij bestond. Lokal Heroz biedt voor deze mannelijke individuen een passend collectie, van casual tot gekleed, met merken zoals British Indigo, Drykorn, Filippa K, Dockers K1, Denham, Morse Code, Nudie Jeans en Wrangler Blue Bell. Dit wordt aangevuld met accessoires van onder andere Triwa (brillen en horloges), Effio (sokken), Post&Co (Lederwaren), Quasso (portemonnees). Zoals eerder al eerder gezegd wordt er niet alleen menswear en haberdashery verkocht, maar ook furnishing, kunst en andere lifestyle producten. Bovendien verkoopt Lokal Heroz de perfecte new skool stadsfietsen van VANMOOF en de geürbaniseerde versie van de mountain bike, Rat Bikes. Met recht een all-inclusive store dus. Favoriet item by Lokal Heroz op het moment is toch wel de Japanse (virgin) denim van Denham The Jeanmaker. Moderne fit, mooie afwerking, subtiele details en van een prachtig doek. Bovendien heeft deze broek tijd nodig om tot zijn ware (unieke) schoonheid te komen, daar het een volledige ongewassen kwaliteit is. Voor de liefhebber duidelijk een feestje.

 

Lokal Heroz, by Selectionneurs.comLokal Heroz, by Selectionneurs.com

Dat Joel in staat is een dergelijke winkel neer te zetten voor de nieuwerwetse man is enkel het resultaat van het feit dat hij er zelf ook één is. Zo is hij enorm actief op de digitale kanalen. Lokal Heroz heeft zelf een vermakelijke en informatieve website, inclusief blog, en Joël twittert er lustig op los zodat hij vanaf elke willekeurige plek en op elk willekeurig tijdstip direct in contact kan staan met zijn klanten en gelijkgestemden. Wat dat betreft is Joël een man naar ons hart, daar hij ook met liefde andere lokale helden ondersteunt en eert, zowel in zijn winkel als daarbuiten. Zijn winkel is een ode aan helden. Zijn helden zijn echter niet per se bekendheden, maar wel mensen die inspireren. Dat voel, zie en ervaar je bij alles wat hij doet. Altijd vanuit het oogpunt van kwaliteit, authenticiteit, originaliteit en last but certainly not least: mannelijkheid. Dat maakt zijn winkel dan ook precies tot wat het is, een inspirerende shopping destination voor mannen.

 

Lokal Heroz

Merken: British Indigo, Denham, Dockers K1, Drykorn, Effio, Filippa K, Kuyichi (Pure Premium), Morse Code, Nudie Jeans, Post&Co, Rat Bikes, Triwa, VANMOOF, Wrangler Blue Bell

 

Oppert 294
3011HV Rotterdam

010 – 413 10 59

info@lokalheroz.com

www.lokalheroz.com

 

Openingstijden

Maandag               op afspraak

Dinsdag                  11:00 – 18:00

Woensdag             11:00 – 18:00

Donderdag            11:00 – 18:00

Vrijdag                   11:00 – 21:00

Zaterdag                11:00 – 18:00

Zondag                   12:00 – 17:00