Town, country, vroeger stonden deze twee woorden en omgevingen voor compleet andere levensstijl en vroegen om een totaal verschillende garderobe. Tegenwoordig gaat dat niet zo sterk meer op, wij vragen ons bijvoorbeeld met regelmaat af welk doel mensen voor ogen hadden op het moment dat ze hun outfit uitkozen en welke omstandigheden men dacht aan te treffen, maar belangrijker is dat je voor beide garderobes nog steeds terecht kunt bij een hele fijne menswear store in het centrum van modestad Arnhem. Meet Town & Country.

 

Town & Country (Arnhem) by Selectionneurs.com

Town & Country (Arnhem) by Selectionneurs.com

Town & Country (Arnhem) by Selectionneurs.com

Town & Country by Selectionneurs.com

 

 

 

 

 

 

 

De naam bestaat al ruim 40 jaar, maar sinds een aantal jaar wordt de winkel bestierd door Maarten, vandaar ook de toevoeging Town & Country by Maarten, die sinds mei met gepaste trots z’n klanten ontvangt in een nieuw en bijzonder stijlvol ingericht pand in de Rijnstraat. Dat doet hij dan ook met zeer veel enthousiasme, zonder hoogmoed en maar met juist volledige toewijding aan het aankleden van zijn klanten. Juist die persoonlijke toevoeging maakt dat het zeer aangenaam vertoeven is bij Maarten en je er met veel plezier en volledig op je gemak kunt uitkijken naar de laatste aanwinst voor je garderobe.

 

Town & Country (Arnhem) by Selectionneurs.com

Town & Country (Arnhem) by Selectionneurs.com

 

 

 

 

 

 

Town & Country (Arnhem) by Selectionneurs.comTown & Country (Arnhem) by Selectionneurs.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gentlemen uit het hele land weten Town & Country inmiddels te vinden, en dat is niet vreemd gezien de mooie en exclusieve collecties die er te verkrijgen zijn. Persoonlijk favoriet van Maarten zijn Brunello Cucinelli en Canali, waar wij ons graag bij aansluiten. Corneliani, en dan met name het maatwerk, is nog zo’n naam waar je van weet dat er altijd wel iets van is wat het liefhebbers-hart sneller doet kloppen. Tel daar bijvoorbeeld de chino’s van PT01, de sublieme five-pockets van PT05, de jeans van Sartoria Tramerossa, shirts van Xacus en Truzzi, casuals van Hydrogen en de schitterende met de hand vervaardigde schoenen van Carlos Santos bij op en je weet simpelweg zeker dat je hier zeker gaat slagen voor iets moois. Vanaf het voorjaar worden er pakken en jasjes van Lardini aan toegevoegd, dat ook voor tal van andere grote designers de pakken vervaardigt en volgens ons een reden op zich zou kunnen zijn om voor naar Arnhem af te reizen.

 

Town & Country (Arnhem) by Selectionneurs.comTown & Country (Arnhem) by Selectionneurs.com

Town & Country (Arnhem) by Selectionneurs.com

Town & Country (Arnhem) by Selectionneurs.com

 

 

 

 

 

 

 

Sometimes you’re a man about town, sometimes you’re going crazy for the country-side, but there’s always something to love at Town & Country. Just ask Maarten.

 

Town & Country by Maarten

 

Merken: Brunello Cucinelli, Canali, Corneliani, Hydrogen, Gortigiani, Pantaloni Torino (PT01 & PT05), Sartoria Tramerossa, Circle of Gentlemen, Truzzi, Xacus, Mabrun, Carlos Santos, Tramp.

 

Rijnstraat 57

6811 EZ Arnhem

026 44 31 431

info@townandcountry.nl

www.townandcountry.nl

Grotere kaart weergeven


Grotere kaart weergeven
 

© Selectioneurs.com – All images pictured here are property of Selectioneurs.com, unless stated otherwise, and may not be used by third parties without our explicit prior consent.